As Seen on TV

TV3 Outdoor Studio

The Abwood Studio as seen on TV3’s morning programme is approximately 6 metres by 3.6 metres (20ft x 12ft) in size and is constructed of pressure treated maintenance free timber.

The interior of the studio is insulated and then lined with timber cladding.

The roof is Nordman Profile, a tile-effect coated steel sheeting with the appearance of traditional tiles. Nordman Profile is extermely strong maintenance free roofing material which does not discolour and is available in a range of colours, The colour of the Abwood studio roof is red with black guttering.

The windows in the Abwood studio are Georgian – style, single glazed joinery windows each consisting of six panes.

Also shown is a picture of the TV3 Outside Studio after it was repainted.

Timber studio tv3
Timber buildings | Home Studio

Room to Improve

Abwood Fencing and Decking products featured on Room to Improve.

room to improve as seen on tv
As seen on tv room to improve decking